tépőzár, Velcro tápőzár tépőzárak tépőzár velcro tépőzár tépőzár
 


VELCRO Orvosi Részleg

Csupán tépőzár részek beszállítójaként kezdtük, de az utóbbi évtizedekben a Velcro vállalatok egyedi termékeket is kifejlesztettek az orvosi piacra. Világot átfogó együttműködések a

  • Eldobható, egyszer használatos eszközök (úgymint páciens köntösök, légcsőmetszési pántok, fejrögzítő-készülékek),
  • Hosszú élettartamú többször használható tartós minőségű eszközök (úgymint vérnyomásmérő mandzsetták, merevítők)
Vezető globális orvosi vállalatokkal együttműködésben, újszerű egészségmegőrzési megoldásokat hozunk létre, és vevőinket ellátjuk szalagjainkkal, testreszabott átalakító szolgáltatásokkal, valamint a kész áruk részegység és OEM gyártásával egy az egész világot átfogó gyártó és elosztó központ hálózaton keresztül.
A kiindulási ötletbörzének, prototípus-készítésnek, a globális gyártásnak és logisztikának köszönhetően vevőinkhez hasonlóan mi is naprakészen ismerjük az előírásos követelményeket és folyamatosan vezetjük be az innovációt az orvosi piacra, hogy létrehozzuk a kategóriájukban legjobb termékeket, melyek javítják a páciensek életminőségét.

 

 

 

 

 

 

Velcro tépőzár széleskörű választékban kapható. Tépőzár, tépőzárak az élet minden területén. Tépőzár, tépőzárak sokoldalú felhasználása. Öntapadós tépőzár, öntapadós tépőzárak, tépőzár, speciális tépőzárak, tépőzár korongok, tépőzár korong, varrható tépőzárak. Tépózár, tépőzárak kábel kötegeléshez, mezőgazdasági munkákhoz. A Velcro tépőzár kíválóan alkalmazhatóak speciális ruhákhoz, tárgyak rögzítéséhez. Tépőzár a modern élet kelléke. A tépőzár leegyszerűsíti az oldást és kötést. Tépőzár az ipar és a háztartás nélkülözhetetlen tartozéka.