tépőzár, Velcro tápőzár tépőzárak tépőzár velcro tépőzár tépőzár


tépőzár

 

 


Termékek

Az eredeti VELCRO rögzítő elemek világszerte a tépőzár technológia úttörőiként ismertek. A Velcro Vállalatok ipari szabványt jelentenek a tépőzár technológiában a minőség és innováció területén. Velcro vállalatok elsődleges szempontja, hogy a vevők igényeinek megfelelő minőséget és állandóságot biztosítson.

Több mint 40 év innovációval és technológiával, a Velcro vállalatok rögzítő elemek nagy választékát kínálják, többek között:

VELCRO Tépőzáras rögzítő szalagok
Két összetartozó rész - bolyhos és horgos fél -, melyeket összenyomva a kapott zárás szabályozható és nagyon biztos. Beszerezhető több különböző horogerősség és ciklus élettartam jellemzővel.
 
VELCRO ONEWRAP kétoldalas tépőzár
Az ön-befogó rögzítő elemeink családjának legnépszerűbb tagja, rendezett és biztos rögzítési rendszert kínál akár pántként, akár folytonos szalagként, mely szabályozható és ugyanakkor újra felhasználható.

VELCRO Kábelrendezési megoldások
A kábelrendezési megoldások teljes termékválasztéka segíti, hogy könnyen kötegeljük, szállítsuk, rögzítsük és védjük az összes kábelfajtát.

VELCOIN rögzítő elem
Könnyen felrakható, méretre vágott, kör alakú VELCRO brand Hook 088 és Loop 001 tépőzár korong.

ULTRA-MATE HTH
Jól megtervezett fröccsöntött horgos öntapadó tépőzár mely elsőrangú kötést biztosít sokféle bolyhos féllel.

Speciális szalagok
A Velcro vállalatok a tépőzáras rögzítő elemek széles választékát kínálják, melyeket különböző hőmérséklettartományokra, környezetvédelmi és minőségi előírások szerinti speciális alkalmazásokra terveztek.

VELCRO Csomagolás Zárás
Úgy tervezték, hogy megfeleljenek a zsákgyártók és zsák felhasználók szigorú követelményeinek.

VELCRO Ragasztóválaszték
A nyomásra érzékenytől a hőre, vagy oldószerre aktiválódó előbevonatokig, a Velcro vállalatok különböző típusú ragasztókat kínálnak.

VELCRO Építési rendszerek
Egyedileg tervezett tépőzárak az építőipar számára, hogy kielégítse vagy meghaladja az ipari rögzítő elemek tűréseit. "Zöldebb", mint a ragasztó. Intelligensebb, mint a csavar és szívós, mint a szög.

VELCRO Display választék
Exkluzív termékválaszték testreszabott és egyedi előnyökkel minden alkalmazásra: árubemutatókhoz, táblákhoz vagy kiállítási installációkhoz. 

VELCRO Egészségügyi Részleg
Újszerű egészségmegőrzési megoldások, köztük rögzítő szalagok, átalakító szolgáltatások, részegységek és késztermékek OEM (eredeti készülék gyártói) gyártása.

VELCRO Double Face 200
A piacon egyedülálló: Egy erős, önmagához kapcsolódó tépőzár szalagpár hátoldalával egybeszőve.

ÚJ TERMÉKEINK

VELCRO Loop 002
Kifejezetten a takarító szakma számára tervezve.

VELCRO LogiStrap
Egy többször felhasználható és sokoldalú pánt anyagmozgatási alkalmazásokra.

VELCRO Quick Tape
A VELCRO brand Quick Tape egy egyedi nagy teljesítményű horgos szalag, melyet a kiváló varrhatóság szem előtt tartásával terveztek. Lapos kialakításának köszönhetően a vevők csak az Önök formaterveit látják, a lezárást nem!

VELCRO Easy Coin
A VELCRO brand Easy Coin a Velcro vállalatok új és innovatív tépőzár korongja. Ez egy rendkívül vékony zárás, vonzó ovális kialakítással, mely lehetővé teszi, hogy megkülönböztessék az Önök termékét és emellett gyors felhelyezést és tökéletes igazítást biztosít.

VELCRO PS-19
Az új, kifejezetten polipropilén és polietilén alapszövetekhez kifejlesztett ragasztó.

 

 

velcro

velcro

velcro tepozar

velcro

Velcro tépőzár széleskörű választékban kapható. Tépőzár, tépőzárak az élet minden területén. Tépőzár, tépőzárak sokoldalú felhasználása. Öntapadós tépőzár, öntapadós tépőzárak, tépőzár, speciális tépőzárak, tépőzár korongok, tépőzár korong, varrható tépőzárak. Tépózár, tépőzárak kábel kötegeléshez, mezőgazdasági munkákhoz. A Velcro tépőzár kíválóan alkalmazhatóak speciális ruhákhoz, tárgyak rögzítéséhez. Tépőzár a modern élet kelléke. A tépőzár leegyszerűsíti az oldást és kötést. Tépőzár az ipar és a háztartás nélkülözhetetlen tartozéka.